Stanova

Uređenje okoliša

Čišćenje Objekata

Stanova

apartmana

poslovnih prostora

uređenje okoliša

čišćenje objekata i uređenje okoliša TRGO-Ri Rijeka

Apartmana

Poslovnih prostora

dezinsekcija rijeka - istarska i primorsko-goranska županija

Čišćenje apartmana i stanova obično uključuje sljedeće zadatke:

Čišćenje objekata

  1. Usisavanje i čišćenje podova: Podovi se usisavaju kako bi se uklonile čestice prašine, dlake i ostale nečistoće. Zatim se podovi temeljito peru i osuše.
  2. Brisanje prašine: Sve površine u apartmanu ili stanu brišu se kako bi se uklonila prašina i ostale nečistoće. To uključuje namještaj, police, stolove, ormariće i druge površine.
  3. Čišćenje kuhinje: Kuhinja se detaljno čisti, uključujući čišćenje štednjaka, pećnice, mikrovalne pećnice, hladnjaka, sudopera i ormarića. Također se brišu radne površine i podovi.
  4. Čišćenje kupaonice: Kupaonica se temeljito čisti, uključujući sanitarije (WC školjku, umivaonik, tuš/kadu), ogledala, pločice i podove.
  5. Ostali poslovi: Po potrebi, djelatnici mogu obaviti i druge poslove, poput pranja prozora, čišćenja terase i dezinfekciju prostora.

Čišćenje poslovnih prostora

Čišćenje poslovnog prostora je proces uklanjanja nečistoća i zagađenja iz zatvorenih prostora kako bi se postigla zdrava i higijenski ispravna sredina.

uređenje okoliša, košnja trave podrezivanje kompletna usluga

Uređenje Okoliša

Košnja trave i uređenje okoliša

Da, pružamo uslugu košenja trave i uređenja okućnice.
Naš tim djelatnika će odraditi košenje trave na vašem dvorištu ili okućnici, kao i obaviti sve potrebne radove vezane za uređenje prostora. Bilo da je riječ o obrezivanju grmlja i živice, ili općem čišćenju prostora, možete se osloniti na nas da obavimo posao profesionalno i kvalitetno. Kontaktirajte nas da dogovorimo detalje i pružimo vam ponudu prilagođenu vašim potrebama.